Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΠΙΑΣ



ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Αρ. Πρωτ. 38220/3689, 26-5-2009) ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 'ΠΥΡΓΟΣ' Δ.Δ. ΤΡΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ".

Ήδη από το μήνα Δεκέμβριο του 2008, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος "Γαία" είχε ενημερώσει τις αρμόδιες Υπηρεσίες για την ύπαρξη στερεών τοξικών αποβλήτων σε δασική περιοχή μεταξύ Ψαχνών και Τριάδας. Το Γενικό Χημείο του Κράτους, ύστερα από εξέταση δείγματος των συγκεκριμένων αποβλήτων κατά το μήνα Μάιο του 2009, διαπίστωσε και ενημέρωσε άμεσα τους αρμοδίους ότι όντως πρόκειται για επικίνδυνα τοξικά απόβλητα θερμικής επεξεργασίας αλουμινίου. Αλλά μέχρι σήμερα τα τοξικά απόβλητα παραμένουν στη θέση τους, ενώ μάλιστα παρατηρούνται και νέες αποθέσεις σε άλλα σημεία του Δήμου Μεσσαπίων. Έγκλημα είναι βεβαίως η τοξική ρύπανση, αλλά εγκληματική είναι και η αδιαφορία των αρμοδίων!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, σελ.1.jpg Εμφανίσεις:  29 Μέγεθος:  176,2 KB Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, σελ.2.jpg Εμφανίσεις:  31 Μέγεθος:  571,5 KB Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, σελ.3.jpg Εμφανίσεις:  20 Μέγεθος:  148,6 KB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου